Nieuwe voorraad PlayStation 5….. sneakers onderweg

Voor iedereen die nog geen PlayStation 5 heeft weten te bemachtigen, helaas.. de voorraden worden nog steeds mondjesmaat aangevuld en voorlopig lijkt het bemachtigen van een console nog steeds een helse klus. Mocht je echt niet langer kunnen wachten, dan kun je wellicht je geluk op met heuse PlayStation 5 sneakers!

Basketballer Paul George en Nike Basketball zijn wederom een samenwerking aangegaan en gaan PlayStation 5 sneakers op de markt brengen. De sneakers van Nike, de PG-5 schoenen, zijn ontworpen in dezelfde geest als die van de console zelf. De schoenen komen in twee varianten beschikbaar; een witte schoen met blauwe accenten en een blauwe schoen met witte accenten. Vanzelfsprekend staan de logo’s van zowel Nike als PlayStation op de schoenen. Het lusje van de schoen is beschreven met ‘PS5′.

Uiteraard wordt ook bij de schoen op de kleinste details gelet en als je verder inzoomt zie je dat het grootste gedeelte van de schoen is bedekt met kleine controllericoontjes, net als op de console en de controller zelf.

De schoenen komen ergens in mei voor zo’n 110 dollar beschikbaar in Nederland. Omgerekend is dat zo’n 90 euro en dat is eigenlijk helemaal niet duur voor een dergelijke exclusieve schoen. Waarschijnlijk is de oplage zeer klein, wat ongetwijfeld voor een schaarste zal zorgen… net als bij de console zelf.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren