Rusty Lake Hotel gratis ter ere van 6-jarig jubileum

De Rusty Lake-serie betaat zes jaar, wat de gelijknamige Nederlandse ontwikkelaar viert met een uitverkoop. Maar de kortingen gingen al eerder live, dus dat is in principe oud nieuws. Wat wél nieuw is, is dat de eerste game uit de franchise nu gratis wordt weggegeven: Rusty Lake Hotel.

Ontwikkelaar Rusty Lake maakt al enkele jaren furore met zijn lugubere point-and-click-games, die allemaal in het RL-universum plaatsvinden. Rusty Lake Hotel was de eerste game die ook in zijn titel. Het speelt zich af in het titulaire hotel, waar een reeks chique diners plaatsvindt. Aan de speler de taak om ervoor te zorgen dat elk diner het waard is om voor te sterven…

Naast de giveaway heeft de pc-versie van Rusty Lake Hotel ook een update gekregen, waarmee onder andere achttien nieuwe vertalingen en achievements zijn toegevoegd. Ook biedt het spel nu ondersteuning voor je volledige scherm en kun je nu elke kamer afzonderlijk opnieuw spelen.

De Rusty Lake-serie is speelbaar op pc, maar ook op mobiele apparaten. Ook de mobiele versies van Hotel zijn gratis te downloaden in de betreffende app store van je smartphone of tablet.

Mocht je Rusty Lake Hotel aan je collectie toevoegen (echt een aanrader), en het spel leuk vinden, dan kun je de rest van de serie op de kop tikken voor de helft van de normale prijs. Die prijs is sowieso al bescheiden, dus sla je slag. Rusty Lake Hotel is gratis tot en met 1 mei. De kortingen lopen nog tot en met 3 mei.

Meer Rusty Lake Hotel

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren