Gamersnet Heroes #4 | Falcon and the Winter Soldier review

Welkom bij de vierde aflevering van Gamersnet Heroes! De podcast waar we over Marvel en DC spreken. Wederom schuiven Salim en Peter aan om van alles te bespreken, zoals Michael Keaton die bevestigd is voor Flashpoint, Alfred Molina die wederom Doc Ock zal spelen in Spider-man No Way Home, de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings!

Falcon and the Winter Soldier is afgelopen en natuurlijk bespreken we de gehele serie en Salim heeft net als Peter Invincible ontdekt! Leuk!

Word nu lid van Gamersnet Patreon voor toffe extra content als Audio Commentaren, exclusieve podcasts zoals Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs, gameplay-video’s en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

59

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help Gamersnet Heroes te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren