Sony: PlayStation 5 krijgt belachelijk veel exclusives

Terwijl Microsoft met miljarden strooit om Bethesda naar zich toe te trekken en Discord probeert op te slokken, rijst de vraag: en Sony dan? Hoe trekken zij ten strijde om de nieuwe generatie zo succesvol mogelijk te maken? Het antwoord van directeur Jim Ryan was helder: exclusives.

In een recent interview laat Ryan weten dat PlayStation hard bezig is om te investeren in exclusieve content voor de PlayStation 5. Misschien waren de investeringen niet zo grotesk en duidelijk zichtbaar als bij Microsoft, maar Ryan maakt duidelijk dat men een concreet doel voor ogen heeft: ervoor zorgen dat de PlayStation 5-generatie meer exclusives heeft dan ooit tevoren. Ryan vertelde aan in het Japanse magazine Nikkei (vertaald via Mr Gematsu):

We have been quietly, but steadily investing in high-quality games for PlayStation. And we will make sure the PlayStation 5 generation has more exclusive software than ever before. We have engaged in mergers and acquisitions several times in the past, such as with Insomniac Games. We will not rule out that option in the future.

Meer concrete details kwamen niet naar voren, maar de focus van Sony en PlayStation moge duidelijk zijn. Kom maar op met de exclusives!

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Fijn!!!

 2.   
  Anoniem-942379215's avatar

  Op zich heeft Sony al genoeg studio’s, dus zet die gewoon aan werk en klaar.
  Zij hoeven niet even groot kijk ons wij kopen dit bedrijf te doen zoals Microsoft.

  Dus ben benieuwd waar ze mee gaan komen, mijn ps5 staat tot nu toe gewoon uit sinds december al weer .

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  The last of us 3, God of War, Uncharted en .. ehh.. ja wat B-titels waar niemand nog van gehoord heeft, maar gaan een groot succes worden.. aldus de marketing afdeling van Sony.

  Ik snap dat ze met exclusiviteit mensen willen lokken, maar de meeste mensen gaan geen console kopen, omdat er 3 leuke spellen op te spelen zijn.