Gamersnet Podcast #151 | Eigen Valheim-server

Het is weer weekend en dus is het weer tijd voor de Gamersnet Podcast! We bespreken natuurlijk onze eigen server van Valheim, Assassin’s Creed Valhalla, God of War, Fallout New Vegas en nog veel meer.

Ook bespreken we de rechtszaak tussen Apple en Epic Games uitgebreid.

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

58

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren