Microsoft Flight Simulator World Update 4 voegt Nederland en België toe

Microsoft Flight Simulator is weer voorzien van een gratis World Update. Tijd voor een stukje lokale trots, want World Update 4 voegt Nederland en België toe aan de game! Ook Luxemburg en Frankrijk behoren tot deze nieuwe update.

World Update 4 voegt tevens veel extra’s toe:

 • verbeterde digital elevation data en aerial imagery
 • hoge resolutie 3D photogrammetry van Amsterdam en Parijs
 • drie nieuwe, handgemaakte luchthavens: Rotterdam, Nice en Megeve
 • visuele en logistieke verbeteringen voor 100 extra luchthavens in het gebied

Meer dan 100 bekende herkenningspunten en points of interest hebben ook wat extra liefe gekregen. Je kunt nu nog meer toffe dingen ontdekken, zoals kastelen, kathedralen, monumenten, musea, bruggen, vuurtorens, dammen, stadions en windmolens.

Twee nieuwe activiteiten zijn ook toegevoegd aan de game: een Landing Challenge in La Salette en een Bush Trip  in de Pyreneeën en Alpen.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar via Xbox Game Pass voor pc, Windows 10 en Steam. De game komt in de zomer ook naar de Xbox Series X|S.

 1.   
  Anoniem-213760293's avatar

  Klijn foutje: het is enkel een verbetering (Nieuwe POIs en velden) de landen waren er al (andere landen idem dito) bij lunch.

 2.   
  NilsRvC's avatar

  Klein “foutje”: De update voegt de landen zelf niet toe, die waren er (net als alle andere landen) al sinds launch. Er zijn alleen POIs, velden en wat andere verbeteringen doorgevoerd.