Gamersnet Heroes #3 | Zack Snyder’s Justice League

Welkom bij de derde aflevering van Gamersnet Heroes! De podcast waar we over Marvel en DC spreken. Salim en Peter schuiven aan en bespreken de nieuwe trailers van Loki en The Suicide Squad, Peter is begonnen met Invincible en de heren praten jullie bij over Falcon and the Winter Soldier en Zack Snyder’s Justice League!

Word nu lid van Gamersnet Patreon voor toffe extra content als Audio Commentaren, exclusieve podcasts zoals Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs, gameplay-video’s en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

58

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help Gamersnet Heroes te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Zack Snyder Justice Leagye van de week bekeken en wat een toppertje is het.