Gamersnet Podcast #146,5 | Oesters in de Aftershow

Deze week zijn er geen podcasts en wat blijkt, jullie zijn contentjunkies! Heel veel lieve berichten hebben we ontvangen met de vraag of het wel goed met ons gaat dat er geen podcasts verschijnen deze week.

Het gaat goed met ons, maar de content staat wel een weekje stil. Gelukkig hebben we elke week extra content via Patreon en dus gooien we de Aftershow weer eens in de reguliere feed. Voor de derde keer; we doen dit zelden, dus geniet ervan!

Wil je elke week een Aftershow en lid worden, maar vind je het moeilijk om je bankrekening aan Paypal te koppelen? Salim heeft een guide gemaakt hoe dat moet! Bekijk deze onderstaand!

Word nu lid! De teller staat nu op:

56

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren