Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy gespot in de Xbox Store

Het heeft er alle schijn van dat Microsoft weer eens wat gelekt heeft. Een kortstondige vermelding van Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy doet ons vermoeden dat Square Enix de gehele Tomb Raider trilogie binnenkort in bundelvorm de markt op slingert.

Het is niet de eerste keer dat Microsoft door middel van een listing verklapt dat er wat aan zit te komen. Enkele maanden geleden was het nog de Mafia trilogie die in al diens glorie uit de doeken werd gedaan. Nu betreft het dus een bundel waarin Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider worden aangeboden. De desbetreffende pagina is al door Microsoft offline gehaald, maar ene NeoRaider op Resetera heeft een screenshot weten te trekken en deze gepost op het forum.

Wanneer we de geruchten mogen geloven, dient Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy op 18 maart al te verschijnen. Mocht dit alles dus kloppen, dan zal een officiële aankondiging niet al te lang op zich laten wachten.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  zie liever dat dr weer een nieuwe game van gaat komen.

  Naast uncharted [die by far mijn favo is] Vind ik tomb raider ook altijd super leuk.
  Jammer dat dit soort titels niet van de lopende band komen,Aan de andere kant misschien wel beter dat er serieus tijd ingestoken word.

  Had eerlijk gezegt ook wel verwacht dat Naugthy Dog wel met iets nieuws zou zijn gekomen rondom de release van de PS5. Voor mij zou een dermate titel toch wel een systemseller KUNNEN zijn.

  Tot op heden heb ik nu niet bepaald het gevoel dat ik die PS5 nu echt MOET hebben. Laat ze maar eens eerst met goede titels komen. [Buiten dat t spul ook eerst leverbaar moet zijn natuurlijk]

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zal hem niet kopen mafia wel gedaan om aan steam toe te voegen, alleen gedaan omdat mafia2 zo geweldig was(En ik 1 nog wou spelen).
  Heb ook alleen deel 1 gekocht aangezien deel 2 gratis kreeg.

  Maar hoe leuk TOmb Raider ook is hoef het niet nog eens te spelen, ik heb alle delen volledig uitgespeeld alle items enzo gepakt overal.
  Ik zie nu liever eens een nieuw deel laatste deel is al aantal jaar geleden, dus mag wel weer eens een opvolger van aangekondigd worden.

  Als kan mag van Uncharted ook eventueel, al was dat verhaal afgelopen dacht ik.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Rijstekorrel:

  Ja unchahrted is echt nice he..
  Hoop ergens dat ze weer met iets compleet nieuws komen maar wel in dezelfde stijl als uncharted. Al moet ik zeggen dat verder spelen in de lijn van uncharted zelf mij ook goed is. Is toch een concept wat je eindeloos lang door kunt laten gaan.

  Maar voor nieuwe instromers is het misschien wel leuker als ze dan van scratch weer alles kunnen mee maken.

  Vond bij deel4 die online multiplayer toch ook wel lachen.. Of was dat nu deel 3? Dat je de power ups van de behaalde schatten die je hebt gehaald in offline in online terug komen als powerup move. Maar dat zijn dus wel van die puntjes dat als je de game niet gespeeld hebt je niet weet waarvan die move komt.