Al 2 miljoen spelers voor Outriders demo; patch onderweg

Ontwikkelaar People Can Fly heeft fraai nieuws omtrent de Outriders demo gedeeld. Zo is het voorproefje van het spel inmiddels door meer dan 2 miljoen spelers gespeeld. Niet gek na slechts een week tijd. Blijkbaar hebben veel gamers interesse in deze coöperatieve RPG-shooter, die overigens ook prima solo te spelen is.

De ontwikkelaar neemt de demo en alle feedback zeer serieus, in aanloop naar de release van Outriders op 1 april. Zo serieus zelfs, dat men begin volgende week de demo van een forse patch zal voorzien. Hierin zitten tientallen tweaks en optimalisaties om zowel de prestaties van de game als de gameplay te verbeteren. Een uitgebreid verhaal omtrent de inhoud van de patch is op Reddit gedeeld.

People Can Fly gaat onder andere de servers en connecties verbeteren. Ook zal men optreden tegen gamers die cheaten, bijvoorbeeld door databestanden aan te passen. Tevens worden bepaalde farming exploits verwijderd of in elk geval aangepast. Er waren al plekken ontdekt in de game die als een echte lootcave konden dienen, om zo op een vrij saaie (maar effectieve) manier aan nieuwe wapens en uitrusting te komen.

Outriders verschijnt op 1 april – no jokevoor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren