Je hebt nog 28 dagen om Super Mario 3D All-Stars te kopen

De wereld staat in brand, het is crisis. Mensen mogen hun winkels niet openen, de horeca blijft dicht en voor steeds meer mensen is het behoorlijk lastig om de eindjes aan elkaar te knopen.

En dus geeft Nintendo een deadline voor het kopen van een game. Ze herinneren ons er nog even aan dat je nog tot het einde van de maand hebt om Super Mario 3D All-Stars te kopen (via VG247).

Weet je dat je als de wiedeweerga je TVL, TOZO, bijstand en WW moet uitgeven aan een game in plaats van aan levensonderhoud of medewerkers.

Read the room Nintendo!

 1.   
  Anoniem-907388979's avatar

  Kortom ik heb een collectors item in huis?

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Gelukkig dan maar dat ik hem bij release al gehaald hebt.

 3.   
  Anoniem-1470073080's avatar

  Dus nog snel 1 halen en in plastic houden, wie weet over paar jaar is die geld waard ?

 4.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-907388979: Zeker weten 🙂

 5.   
  Anoniem-383330059's avatar

  Heb hem ook bij release gelijk gehaald.

 6.   
  Anoniem-383330059's avatar

  Heb hem ook gelijk bij release gehaald. 🙂
  Deze kans voor zoon collectors item, krijg je denk ik nooit meer.

 7.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik vind het echt te idioot voor woorden dat ze dit doen… Niet eens voor mijzelf, want ik ga die game sowieso niet in huis halen. Mario 64 vond ik vroeger heel leuk, maar ziet er gewoon echt niet meer uit. Sunshine is wel leuk om eindelijk weer eens te spelen (vond die ook geweldig vroeger) en Galaxy is nog redelijk recent. En waarom niet gewoon deel 2 ook erbij…?!. Ik zou het dus vooral voor Sunshine halen en dat is mij de €50 á €60 niet waard.

  Maar dat hele tijdslimiet ten tijde van een crisis is te idioot… Weet niet of je het tegen een bedrijf uit Azië mag zeggen, maar alsjeblieft open je ogen en kijk eens buiten je kantoor.

 8.   
  Anoniem-469243003's avatar

  ik heb al gespeeld op de n64, gamecube en wii. Ik ga liever de nieuwe halen. #DontGetTheHype

 9.   
  JohnnieBoy's avatar

  @fantasyfreak: “Weet niet of je het tegen een bedrijf uit Azië mag zeggen, maar alsjeblieft open je ogen”. Hahahaha. Dit is behoorlijk grappig.

 10.   
  tijn80's avatar

  Heb er 2 tientjes aan uitgegeven. Is vermakelijk, maar maar ook niet meer waard. Is echt wel gedateerde shit. Galaxy is wel te doen.