Gamersnet Podcast #145 | Het complot dat EA heet

Je weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd voor de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven aan om te spreken over hun gespeelde games, namelijk Ghost of Tsushima en Foundation.

Ook is er veel nieuws te bespreken, zoals de multiplayer die uit Dragon Age gesloopt is, Anthem die begraven wordt en Steam die wordt meegetrokken in de rechtszaak tussen Epic Games en Apple. Dat en nog veel meer in de GN Podcast!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, de exclusieve podcast Gamersnet Q&A, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

50

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren