Kena: Bridge of Spirits komt met trailer en releasedatum


Tijdens de State of Play van Sony werd er, na maanden van stilte over de game, weer eens wat gedeeld over Kena: Bridge of Spirits. Naast een trailer waarin het verhaal wat meer vorm krijgt, hebben we ook een releasedatum gekregen voor deze prachtige, vrolijk-gekleurde titel.

Als je benieuwd bent naar deze titel is het zeker aan te raden om de nieuwe trailer te checken. Hierin zien we meer van de wereld en de avonturen van Kena.

De game wordt op 24 augustus uitgebracht. Dit is enigszins opvallend, aangezien Sony tijdens een presentatie eerder dit jaar aangaf dat de game in maart 2021 moest verschijnen.

Via PlayStation Blog wordt duidelijk dat de Standard Edition €39,99 gaat kosten en je voor de Digitale Deluxe Edition (inclusief kekke feest-hoedjes, skin, nieuwe staf voor Kena en de digitale soundtrack) €49,99 moet ophoesten. Alle versies van de game geven je recht op zowel een digitaal PlayStation 4 als een digitaal PlayStation 5-exemplaar, aldus de website.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ziet er sowieso prachtig uit, en ziet eruit of best leuk spel kan zijn.
  Eens in de gaten houden deze 🙂

 2.   
  GamerJaime's avatar

  Ja inderdaad een prachtige game. Je kan dit makkelijk vergelijken met een Pixar film. Kan niet wachten om dit te spelen!