Podracecast #2.09 | Cara Dune gecancelled, Holiday Special en High Republic

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van de Podracecast! Coen en Peter zijn terug van weggeweest en ze hebben in de rustige periode voor Star Wars toch genoeg te vertellen. Allereerst het verhaal van Gina Corano, die niet zal terugkeren naar Star Wars als Cara Dune, vanwege controversiële tweets die ze heeft verstuurd. Was dat terecht?

Ook hebben de heren de Lego Star Wars Holiday Special gekeken. Deze is niet canon, maar wel erg grappig, temeer ook omdat het allerlei periodes van Star Wars bevat.

Tot slotte is Peter druk bezig met het tweede boek in de nieuwe periode van The High Republic. Is Into the Dark net zo goed als het eerste deel Light of the Jedi? Peter vertelt.

Help ons te stijgen in de lijstjes en laat een Apple Podcast review achter! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Er staat bakkenveel extra content voor je klaar via Patreon! Steun ons en word nu lid! De teller staat nu op:

50

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Podracecast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren