Gamersnet Podcast #144 | Foundation: de Mascara sequel!

Het is weer weekend en dus is het weer tijd voor de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven weer aan en Saal is nog steeds lekker bezig met Red Dead Redemption 2! Peter is aan de slag gegaan met The Medium, Foundation en Little Nightmares 2!

Qua nieuws was het natuurlijk vooral een Nintendo-week! Met de aankondiging van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD en Mario Golf Super Rush als twee van de hoogtepunten. Ook passeert 343 Industries even de revue. Genoeg te beleven dus!

Bovendien hebben we wat te vieren! We hebben 50 Patrons! OMG!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal een uur!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, de exclusieve podcast Gamersnet Q&A, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

50

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren