Assassin’s Creed Chronicles: China gratis te claimen

Assassin’s Creed heeft totaan Origins vaak kritiek ontvangen dat de serie aan het stagneren was. Dat wil echter niet zeggen dat Ubisoft niks probeerde; het bedrijf kwam in 2015 op de proppen met Assassin’s Creed Chronicles, een driedelige serie side-scrolling games die helaas wat minder succes boekte dan Ubisoft ongetwijfeld hoopte. Maar daarmee zijn we aangekomen bij het onderwerp van dit bericht: één van deze games is gratis te claimen, namelijk Assassin’s Creed Chronicles: China.

Deze actie is ter ere van het Chinese Nieuwjaar, maar uiteraard bedoeld om mensen naar Ubisoft Connect (het nieuwe Uplay) te lokken. Daar vindt ook een uitverkoop plaats met kortingen op games als Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion en Anno 1800. Op het moment van schrijven is ook de kortingscode LUNAR15 actief, waarmee je 15 procent extra korting kunt krijgen op je aankoop. Let wel: deze is nog slechts 21 uur geldig.

Overigens is het op dit moment niet mogelijk om Assassin’s Creed Chronicles: China direct in Ubisoft Connect te claimen; de link naar de game levert een 404-pagina op. Echter, via de webbrowser kun je wél inloggen in de Ubisoft-winkel, waarna je het spel alsnog gratis aan je collectie kunt toevoegen.

De Assassin’s Creed-spin-off is tot 16 februari gratis te claimen, en ook de kortingen zullen tot die dag gelden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren