Crash Bandicoot 4 komt naar PlayStation 5, Xbox Series X, Switch en pc

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – de meest recente reden van gesneuvelde controllers in mijn huiskamer – gaat met de tijd mee. Na een (volgens Activision) matig succesvolle release, tracht men de verkoopcijfers nog een beetje op te krikken door de game ook naar de nieuwe generatie consoles te warpen.

Wanneer dan? 12 Maart om precies te zijn. Volgens Activision is het niet meer dan logisch om het aanbod van Crash Bandicoot 4: It’s About Time dit jaar wat verder uit te breiden, gezien het iconische buideldier z’n 25e verjaardag viert. Alleen de pc-versie laat iets langer op zich wachten, maar ook die moet dit jaar nog verschijnen, aldus Activision.

Uiteraard brengt de conversie naar de nieuwe generatie consoles de nodige verbeteringen met zich mee. Op de Nintendo Switch is dit helaas niet het geval, maar op de PlayStation 5 en de Xbox Series X valt Crash Bandicoot 4: It’s About Time geheel in 4K en 60 frames per seconde te spelen.

Net als vele andere games die een PS5/Xbox Series X behandeling hebben gekregen, wordt de upgrade van Crash Bandicoot 4: It’s About Time ook kosteloos aangeboden. Wie de game nog helemaal niet bezit, mag er tegen die tijd een krappe €60 voor neertellen. Wie de game liever op de Switch of later dit jaar via Battle.net op de pc speelt, haalt daar en passant financieel gewin uit. Deze versies gaan namelijk voor iets minder dan €40 van de hand.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren