Gamersnet Patreon! Bijna 50 leden!

Become a Patron!

Afgelopen mei zijn we begonnen met Patreon en negen maanden later hebben we al 47 leden! Via ons Patreon-kanaal bieden we extra content als bijvoorbeeld wekelijks een extra lange Gamersnet Podcast (met een gemakkelijke RSS-feed), gameplay-video’s, een eigen Discord-kanaal, een extra Gamersnet Podcast genaamd GN Q&A, exclusieve prijsvragen, gratis toegang tot GN Podcast Live (post-corona) en Audio Commentaren van de films die we kijken voor het Gamersnet Filmhuis!

Het is altijd lastig om toffe extra’s te bedenken die niet ten koste gaan van de reguliere content op Gamersnet.nl. We hopen via deze weg leuke extra’s te bieden aan mensen die ons extra willen supporten. Daarvoor is onze dank natuurlijk enorm groot! En als je nog leuke ideeën hebt, laat ze vooral weten in de reacties!

We hebben nu 47 fantastische leden en als we er vijftig hebben, dan zal er een extra tweewekelijkse podcast komen over het Marvel / DC-universum: Gamersnet Heroes.

Become a Patron!

 1.   
  Noice!'s avatar

  Noice!

 2.   
  Anoniem-1971848469's avatar

  Als trouw patreon zou ik zeggen, geef het een maandje de kans, ik weet zeker dat je niet meer zal afhaken. Alle anderen voor je kunnen dat beamen…..

 3.   
  rolf1977's avatar

  Jeeee ik hoor er nu ook bij. Zie mijn profiel plaatje hoe ik ga op alle content!!!

 4.   
  Petor's avatar

  @rolf1977: Welkom!!!! 🙂