Mass Effect Legendary Edition krijgt trailer en datum

Electronic Arts heeft middels een persbericht naar buiten gebracht dat Mass Effect: Legendary Edition op 14 mei aanstaande zal verschijnen. De bundel bevat de drie basis games en meer dan veertig stuks DLC en natuurlijk is alles net wat mooier gemaakt met 4K en upgradede graphics. Ook wordt de gameplay opgepoetst met verbeterd richten, betere balans van wapens, slimmere AI en camera’s. Ook zal je meer kunnen doen om je eigen personage aan te maken, met meer opties voor haar, make-up, kleuren van ogen en tinten van huid. Bekijk hieronder de officiële trailer.

Mass Effect Legendary Edition zal verschijnen voor de Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en de pc.

 1.   
  Anoniem-1600585288's avatar

  Ik wil pre orderen…… NU.

 2.   
  Zorroberner's avatar

  Nou Peter ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden in je review. (Ik ga er even gemakshalve vanuit dat jij als mede Mass Effect fan de review doet). Heb hier wel zin in want gek op Mass Effect, maar wil even de kat uit de boem kijken of het technisch wel goed loopt. Geen zin om te moeten wachten op patches e.d.

  Ik hoop bovenal dat ze wat inconsistencies wegwerken, zoals dat Udina in deel drie opeens andere kleur haar had. Ashley zal waarschijnlijk wel weer in deel 3 de ‘andere’ look hebben. Maar zou fijn zijn als in deel 1 Alliance soldaten soortgelijke armor als in deel 3 hebben.

 3.   
  Petor's avatar

  @Zorroberner: Je mag er inderdaad vanuit gaan dat ik de review zal verzorgen en wat een druk op me dat je daarop gaat wachten! 🙂

 4.   
  Zorroberner's avatar

  @Petor: Haha naja voel het niet als druk he, maar eerder vertrouwen vanuit mij dat er eerlijk gerievewed wordt met betrekking tot het totaalpakket.

  Moet in het algemeen wel zeggen dat ik het jammer vindt dat er geen multiplayer bij zit. Ben vooral Single Player, maar man ik was gek op die modus, misschien toch weer eens Mass Effect 3 starten en weer even MP doen als ik mezelf zo hoor. Wel benieuwd hoe ze het met de Galactic Readiness in deel 3 in deze legendary edition gaan doen. Alleen die galaxy at war app, of de modus die op N7 website stond, gebruiken heb ik niet heel veel zin in. (Dus als daar eventueel vragen over gesteld kunnen worden aan Bioware zou super zijn)