Resident Evil Village-fans hunkeren naar details omtrent Lady Dimitrescu, Capcom verschaft

Sinds de onthulling van Resident Evil Village’s ogenschijnlijke antagoniste – zijnde Lady Dimitrescu – smacht de achterban naar juicy details rondom de goedbedeelde dame. Dat het internet in de ban is van de hardhandige gastvrouw is, wordt maar al duidelijk wanneer men haar naam door Google haalt. Het zijn niet louter dorstige tweets die circuleren, maar ook de obsessie rondom haar lengte.

Want ja, de getoonde beelden laten immers zien dat Lady Dimitrescu een pittige tante is, zowel in gedrag als in hoogte en borstomtrek. Om de hongerige meute een beetje tegemoet te komen, deelt het ontwikkelteam – of eerder art director Tomonori Takano – één van de twee dimensies, namelijk haar lengte.

Daar heb je het. Inclusief haar hoed en hoge hakken torent deze tante bijna drie meter boven de grond uit. Laten we voor het gemak even zeggen dat die hoed en hakken maximaal 25 centimeter daarvan in beslag nemen, en je hebt alsnog een stevige meid van 2,65 over. Perfect WNBA-materiaal, als ze niet zo bloeddorstig was.

Kon je wat met deze informatie of was je meer benieuwd naar haar cupmaat? (want dat is wel het andere discussiepunt op het internet). Misschien dat Capcom daar op een later tijdstip nog wat over te zeggen heeft.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren