God of War krijgt vandaag PS5 Enhanced Performance Experience patch

Sony Santa Monica Studio brengt vandaag niet zomaar een patch uit voor God of War. Deze actievolle adventure-game uit 2018 wordt op de PlayStation 5 voorzien van een Enhanced Performance Experience patch. Inderdaad, niet alleen de ervaring wordt verbeterd. De ervaring van de prestaties van de game wordt verbeterd. En dan ook nog eens enhanced, of zoiets.

De nieuwe patch benut de kracht van de PlayStation 5 door visuele upgrades mogelijk te maken in de vorm van 60 fps (frames per seconde), 4K checkerboard resolution en 2160p. Het blijft overigens mogelijk om via de instellingen terug te gaan naar de vorige settings, inmiddels omgedoopt tot de ‘PlayStation 4 Favor Resolution’ mode. Hiermee krijg je een 4K checkerboard resolution op 30 fps. Lekker retro, dertig frames per seconde.

God of War is in 2018 verschenen voor de PlayStation 4 en backwards compatible met de PlayStation 5. Later dit jaar wordt een sequel verwacht, die we inmiddels kennen als God of War: Ragnarok. Om het wachten wat minder erg te maken kan je altijd even afleiding zoeken met onze God of War Fanzone podcast.

  1.   
    AnRi's avatar

    Yes! eindelijk 🙂