Resident Evil Village-actrice Jeanette Maus (39) overleden

Het is een treurige dag voor eenieder die nu al fan is van de creepy inwoners van Castle Dimitrescu. Jeanette Maus – de actrice die recentelijk nog te zien was in de demo van Resident Evil Village als één van Lady Dimitrescu’s heksen – is op 39-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van darmkanker.

Het onfortuinlijke nieuws werd medegedeeld door Capcom – in het bijzonder het research & development team van Resident Evil – welke via social media Jeanette’s familie een hart onder de riem probeert te steken.

Volgens haar verloofde Dusty Warren worstelde Maus al langer met haar gezondheid. In een GoFundMe-campagne vertelt hij dat zijn geliefde ook leed aan de ziekte van Crohn. Ook liep ze in 2020 het COVID-19 virus op, wat naar alle waarschijnlijkheid haar ziektebeeld ook niet heeft bevorderd. Via Facebook bevestigde Warren haar overlijden.

“It is with a shattered-yet grateful-heart that I inform you that Jeanette Maus passed away late last night due to complications of cancer. I’m really sad, but I’m super proud of her. She fought so hard, with tremendous grace and optimism, inspiring myself and I’m sure many of you.”

  1.   
    Anoniem-433767128's avatar

    Triest op zo een leeftijd