Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van februari

Het einde van de maand is alweer in zicht en dus is het wachten op de aankondiging met welke gratis games we in februari aan de slag kunnen. We kunnen je in ieder geval vertellen dat het in februari mayhem wordt.

Als eerste een titel die al toegezegd was door PlayStation omdat de game vertraagd was. PlayStation 5-bezitters kunnen aan de slag met de titel Destruction AllStars. Deze titel was origineel een launch titel voor de console, maar deze deadline is niet gehaald. Vandaar kregen alle mensen met een pre-order hun geld terug en wordt de game komende februari gratis aangeboden. Het goede nieuws is dat PlayStation 5-bezitters dus nu gratis chaos kunnen veroorzaken in hun vette gebakje op vier wielen.

De volgende titel die gratis wordt aangeboden is Control: Ultimate Edition. In deze titel spelen bovennatuurlijke krachten een grote rol. De Ultimate Edition bevat de reguliere versie van de game, maar ook twee uitbreidingen zitten erbij gebundeld. Deze titel is voor zowel PlayStation 4-spelers als PlayStation 5-spelers gratis binnen te halen.

Als laatste een titel voor de PlayStation 4-spelers. In Concrete Genie ga je met de hulp van je geestjes de stad Denska weer wat mooier en beter maken. Dit doe je door de wereld lekker vol te kladderen. Hoe onlogisch dit ook klinkt, het is zeker een titel die de moeite waard is. Vooral als je alleen maar op 茅茅n knoppie hoeft te drukken om hem binnen te halen.

Vergeet niet om v贸贸r 1 februari ook nog de gratis games van januari binnen te halen!

 1.   
  Anoniem-1609218629's avatar

  De PS5 had net zo goed in mei uit kunnen komen,want wat er nu te koop is =3 x niks.

 2.   
  Anoniem-1609218629's avatar

  Poep

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  destruction allstars kon nog wel eens een geinige game zijn. Dus gezien hij dan toch gratis is alvast binnen slepen.. Ook al heb ik/je geen PS5. Altijd de moeite om m toch aan je bibliotheek toe te voegen. Wanneer je dan eindelijk die ps5 in huis hebt kunt je meteen aan de slag

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Anoniem-1609218629:

  klopt enigszins wel, Maar niemand had gezegt dat jij perse op release al een ps5 moest kopen he 馃槈 Als je dan eerst naar de release kalander had gekeken dan wist je wellicht dat er voor jouw nog niets leuks was. Dus ook geen haast hebt met aankoop ps5.

  Ben benieuwd wanneer dat sony zelf met andere kleuren faceplates gaat komen. In het zwart ziet hij er veel mooier uit.. Al is zelf spuiten zeker ook een goede optie.