Turbo op de turbo! Hitman 3 Dubai level uitgespeeld in 9 seconden

Opgepast, we gaan starten. Turbo op de turbo! Hitman 3 is pas een paar dagen uit en enkele fanatieke gamers weten het eerste level al in bizar snelle tijden uit te spelen. Het eerste level, dat zich afspeelt in Dubai, is door twee ‘speedrunners’ in minder dan 10 seconden uitgespeeld!

Op de officiële leaderboards kan je bekijken hoe snel de zes verschillende levels uitgespeeld zijn door alle spelers. De gamers Wreak en Der_Launch_Linus hebben het Dubai level in slechts 9 seconden voltooid. Het is geen bug, want de prestaties zijn inmiddels door speedrun.com bevestigd. Hoe de twee handige Harry’s die snelle tijd hebben behaald? Vooral door een zeer vaste hand en een goede timing. De twee targets die je moet ombrengen kan je blijkbaar vrij snel raken, al is dat natuurlijk niet de meest onopvallende manier. Bekijk hieronder een video van het snelle succes in Dubai.

Hiermee komen de twee snelheidsduivels bovenaan de ‘any%’ categorie van de Hitman 3 leaderboards. Natuurlijk gaat de hardcore Hitman-speler uiteindelijk voor de ultieme Silent Assassin. Dat kan natuurlijk nooit zo snel, toch? Wrong! Volgens speedrun.com is het iemand al gelukt om Silent Assassin in dit level te behalen in een belachelijke 17 seconden!

Hitman 3 is verschenen voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren