Dying Light 2 uit de dood herrezen; collector’s edition gelekt

Het is al een behoorlijke tijd stil rondom Dying Light 2. Hoewel er lange tijd geruchten de rondte gingen die vertelden dat Dying Light 2 tussen hoop en vrees aan het zweven is, heeft het er alle schijn van dat het vervolg op de first person zombie survival game letterlijk uit de dood is opgestaan.

Aan het begin van 2020 deelde Techland nog de mededeling dat de game voor een onbepaalde tijd is uitgesteld. De Tsjechische retailer Xzone heeft echter iets te vroegtijdig een onaangekondigde collector’s edition van Dying Light 2 online gezet.

Bij deze collector’s edition krijg je naast de game ook een uv-zaklamp, uv-stickers, een kaart met de geheimen van het spel, artbook, steelbook en een figurine. Dit allemaal voor een bedrag van waarschijnlijk 200 euro.

Maar het beste nieuws is natuurlijk dat Dying Light 2 terug van weggeweest is. Al is nog niet helemaal bekend wanneer deze collector’s edition nou officieel aangekondigd gaat worden. Krijgt ongetwijfeld een vervolg.

 1.   
  Anoniem-256430067's avatar

  DL2 is nooit verdwenen, gaat gewoon uitkomen.

 2.   
  ChielB's avatar

  Uitstel afstel was inderdaad nooit aan de orde. Een jaartje in alle rust zonder druk aan de game werken lijkt me alleen maar positief. Had Cyberpunk 2077 ook kunnen gebruiken. 😉

  Ben heel benieuwd naar DL2. Het eerste deel was echt verrassend leuk.

 3.   
  Anoniem-1691549351's avatar

  Hopelijk net als deel 1 in coop te spelen, love it.