Gerucht: Assassin’s Creed Champion verschijnt begin 2022

SPOILERS VOOR ASSASSIN’S CREED VALHALLA

Ach, in de krochten van het internet is altijd wat te beleven en een anonieme gebruiker op 4Chan zegt te weten wat we het komende jaar allemaal kunnen verwachten van Assassin’s Creed: Valhalla en het volgende deel in de franchise. Een aantal dingen waren al bekend, maar er worden nu specifiekere releaseperiodes genoemd. Zo moet het eerder aangekondigde Wrath of the Druids in maart verschijnen en je volgt de avonturen van Halfdan in Ierland voordat Eivor zich aansluit bij de koning van Ierland.

De volgende DLC was ook al bekend, Siege of Paris, deze moet in juni verschijnen. De DLC moet veel groter zijn en een soort proloog worden voor het volgende deel.

Ook dat nieuwe deel wordt genoemd, de game heeft de codenaam Assassin’s Creed Champion en moet begin 2022 verschijnen. Het moet zich afspelen in Duitsland en Frankrijk en wordt aangekondigd tijdens de E3 (of wat ervoor in de plaatst komt) in juni.

Tot zover de kennis van een anoniem persoon op het internet. Korrels zout zijn aangeraden!

 1.   
  LightFasher's avatar

  Ik verwacht niet dat Ubisoft weer naar een kortere release strategie gaat.

 2.   
  Anoniem-2108412693's avatar

  Ubisoft was mij al kwijt toen ze AC van een interessante pakkende verhaallijn veranderden naar grinden in een levenloze wereld zonder persoonlijkheid en echte interactie. Al weet ik niet of dit met Valhalla beter is geworden, die niet uitgeprobeerd.

 3.   
  Anoniem-593780802's avatar

  Dat is Assassin’s Creed VR