Komt een volgende Uncharted van Sony San Diego?

Michael Mumbauer heeft een behoorlijke staat van dienst binnen Sony en hij heeft onder andere gewerkt aan Ghost of Tsushima en Spider-man. Dat is niet gek ook, want tot afgelopen november was hij de baas van SIE Worldwide Studios en dan mag je in principe je naam zetten bij alles waarmee Sony op de proppen komt. De beste man heeft natuurlijk een LinkedIn-pagina en daarin vertelt Mumbauer dat hij een nieuwe studio aan het oprichten is in San Diego (via Videogamer):

“…latest achievement is having built a brand new, all-star, AAA Action/Adventure development team for Playstation. Based in San Diego and utilizing proprietary engine technology, this team was assembled to expand upon existing franchises and craft all new stories for the next generation of gamers.”

Het is maar de vraag aan welke bekende IP deze mastodont gaat werken, maar er wordt vrijuit gespeculeerd over een nieuwe Uncharted, omdat die serie als één van de weinige op dit moment geen primaire ontwikkelaar heeft. Dat gezegd hebbende kan Naughty Dog natuurlijk ook gewoon bezig zijn met Uncharted 5.

De tijd zal het leren, we gaan het zien!

  1.   
    mmx's avatar

    Zal niet gekv zijn een nieuwe Uncharted.