Indiana Jones-game in de maak bij Wolfenstein-ontwikkelaar

Het is alsof we voorspellende gaven hebben. Eerder vandaag kwam naar buiten dat Lucasfilm Games als nieuw label in het leven geroepen is, voornamelijk om alle Star Wars-projecten in goede banen te leiden. Maar Lucasfilm heeft natuurlijk meer franchises onder zijn hoede, waaronder Indiana Jones. Bethesda heeft zojuist naar buiten gebracht dat er een nieuwe Indiana Jones in ontwikkeling is bij ontwikkelaar MachineGames, die je kunt kennen van de laatste Wofenstein iteraties.

Het wordt een eigen verhaal; niet gebaseerd op de films en The Elder Scrolls-j̶o̶k̶k̶e̶b̶r̶o̶k̶-goeroe Todd Howard wordt executive producer van de game. Uiteraard zal er worden samengewerkt met het nieuw opgerichte Lucasfilm Games voor het project. Om gewicht te geven aan de aankondiging is ook onderstaande teaser met de wereld gedeeld:

Waarschijnlijk gaat het nog lang duren voordat de game het levenslicht ziet en dan is er nog de vraag: op welke platforms gaat het spel verschijnen? Bethesda is inmiddels eigendom van Microsoft en wij vermoeden dan de game dan ook niet zal verschijnen op de PlayStation-consoles. Maar goed, we hebben het wel vaker fout gehad en de tijd zal het leren.

Dan nog een stukje trivia om het bericht af te sluiten! Wat is de laatste originele Indiana Jones-game die hiervoor is verschenen? Klik hier voor het antwoord!

  1.   
    LightFasher's avatar

    Ik houd wel van een goed avonturen spel met lineair verhaal. Deze houd ik in de gaten ook al heb ik geen Xbox.