Speciale Mario-uitvoering Nintendo Switch komt volgende maand

Mario is jarig en dat moet ook gevierd worden, zegt Nintendo. De festiviteiten begonnen vorig jaar al toen Super Mario 3D All-Stars werd aangekondigd en uitgebracht en ook een speciaal Game & Watch-systeem kwam op de markt. Het feestje stopt hier echter niet. Vanaf volgende maand ligt er een speciale uitvoering van de Nintendo Switch in de winkelschappen. Een nogal kleurrijke variant.

Deze speciale editie is felrood met felblauw. Zowel de dock, Joy-Con grip, Joy-Cons zelf en de behuizing zijn voorzien van een kek kleurtje. Er zit ook nog een handige, wederom felgekleurde, reistas bij voor je apparaat.


Deze vrolijke Nintendo Switch is vanaf 12 februari te koop in Nederland. De Amerikaanse prijs voor het systeem is 299 dollar. Het mag dus verwacht worden dat de prijs niet veel van de adviesprijs van ‘de gewone’ Switch van 329 euro zal afwijken. Het nieuws is nog te vers om je te kunnen vertellen waar je je pre-order kunt plaatsen, maar we raden je aan om de grotere web en game-winkels van Nederland in de gaten te houden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren