Vernieuwde release windows voor PlayStation 5-games

Tijdens de 2021 Consumer Electronics Show was Sony ook van de partij en gaf een presentatie op dit virtuele evenement. Deze presentatie ging grotendeels over alle producten van Sony die uitgebracht gaan worden in de komende jaren. Maar aan het einde van de presentatie werden er ook vernieuwde release windows gegeven voor PlayStation 5-titels die al reeds wereldkundig zijn gemaakt.

Eén slide in de presentatie laat de vernieuwde release windows zien. Hieronder zetten we ze even voor je op een rijtje:
Returnal: 19/03/2021
Kena: Bridge of Spirits: Maart 2021
-Solar Ash: Juni 2021
-Little Devil Inside: Juli 2021
Stray: Oktober 2021
Ghostwire Tokyo: Oktober 2021
Ratchet & Clank: Rift Apart: 2021
Horizon Forbidden West”: 2021
Project Athia: Januari 2022
Pragmata: 2023

Zoals je kan zien hebben sommige titels vertraging opgelopen, gezien de eerst gegeven release windows, maar zijn andere titels weer sneller dichtbij gekomen. Naar welke titels kijk jij nu echt uit? Laat het ons weten in de comments!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  AnRi's avatar

  Weet nog niet zo goed wat ik van Ghostwire Tokyo moet vinden, ben benieuwd naar wat gameplay. Voor de rest kijk ik uit naar games die optimaal gebruik maken van de hardware. Op dit moment speel ik vooral Assassin’s Creed en Warzone op de PS5, niet wat ik in gedachte had voor de launch haha

 2.   
  JohnnieBoy's avatar

  @AnRi: Dus jij hebt een PS5. Hoe draait Cyberpunk erop?

 3.   
  AnRi's avatar

  @JohnnieBoy: Jazeker :D, Cyberpunk heb ik nog niet geprobeerd na alle verhalen. Wacht op de PS5 upgrade, als die ooit komt….

 4.   
  Anoniem-1412986391's avatar

  Ik wacht zelf op GoW Ragnarok en Horizon FW. Nog geen stofje aan info gekregen over een release date behalve dat ze ergens dit jaar uit zouden moeten komen. Maar ja, is het 1 Februari of 30 december? Een jaar heeft immers 356 dagen, dus met 2021 zeg je niet zoveel.

 5.   
  Hukertoo97's avatar

  Vet dat sony ook eindelijk games voor windows gaat uitbrengen. Hebben ze natuurlijk wel van xbox afgekeken omdat het daar een gigantisch succes was maar kan niet wachten om god of war op de pc te spelen.