Podracecast #2.07 | Het begin van The High Republic

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van de Podracecast! Coen en Peter schuiven weer aan en vertellen wat ze hebben meegemaakt met Star Wars deze week. Peter is aan de slag geweest met de Darth Vader comics (2015). Coen heeft voor het eerst Episode 9: The Rise of Skywalker gezien en hij geeft zijn recensie.

Op 38:45 beginnen we te spreken over The High Republic!

Tot slotte is The High Republic begonnen! De nieuwe tijdsperiode, 200 jaar voor The Phantom Manace. Het is afgetrapt met het boek Rise of the Jedi en de heren hebben de eerste tien hoofdstukken gelezen!

Hier is de concept art voor The High Republic te vinden.

Help ons te stijgen in de lijstjes en laat een Apple Podcast review achter! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! De teller staat nu op:

46

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Podracecast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren