The Last of Us Part 2 wint meer dan 200 Game of the Year awards

The Last of Us Part 2 heeft een fraaie mijlpaal behaald. De game van ontwikkelaar Naughty Dog heeft inmiddels meer dan 200 Game of the Year awards verdiend. Volgens de statistieken van de website GameAwards.net staat de teller momenteel op 207. Hiervan heeft de game 143 keer de keuze van een redactie gekregen en 64 keer de publieksprijs.

Het is al de vierde keer dat Naughty Dog een game aflevert die dit weet te presteren. In 2009 lukte het Uncharted 2 om zoveel Game of the Year awards te winnen. In 2013 was het The Last of Us en in 2016 wist ook Uncharted 4 volop in de prijzen te vallen.

Vorig jaar won The Last of Us Part 2 ook de belangrijkste prijs bij The Game Awards. Daarnaast doet de game het ook heel sterk qua gemiddelde reviewscores over heel 2020 op sites als Metacritic en OpenCritic.

Meer The Last of Us 2

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Smaken verschillen. Laat ik dat voorop stellen.
  Grafisch: top klasse
  Besturing: top klasse
  Effecten: top klasse
  Verhaal: ondermaats en franchise onwaardig.

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik weet zeker dat er iemand op deze planeet rondloopt die waarde hecht aan wat een Kotaku of Polygon de beste game van het jaar vindt

 3.   
  Anoniem-1456775449's avatar

  En zwaar terecht ook.

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  Bizar, ik vond het leuk om het spel gestreamed te zien worden, maar er zaten momenten tussen dat ik iets had van: “kom op, geef even wat meer verhaal”, want dan ben je 3 uur verder en 0 story progression, anders dan: ga van A naar B ooh en hier heb je één klein dingetje dat suggestief aangeeft wat er mogelijk gebeurd zou kunnen zijn.

 5.   
  Turk–Life's avatar

  Zeer en zeer terecht!