Gamersnet Podcast #137 | Schijnheilige Peter is de schaamte voorbij

Het nieuwe jaar is begonnen, maar natuurlijk kun je nog elke week genieten van de Gamersnet Podcast. Op deze tweede januari schuiven Salim en Peter aan om het te hebben over hun gespeelde game. Daarbij is Salim enorm teleurgesteld over sommige aspecten van Assassin’s Creed: Valhalla en had Peter vooral een weekje op de Nintendo Switch, met Super Mario Party, Animal Crossing en Pikmin 3: Deluxe.

We blikken ook alvast vooruit op de te verschijnen games van 2021, maar de meest schokkende openbaring kwam van Peter zijn avonturen deze week in GTA Online. De schaamte voorbij…

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, de exclusieve podcast Gamersnet Q&A, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! De teller staat nu op:

43

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  JohnClark's avatar

  Loop ongeveer anderhalve week achter met luisteren.
  (@Salim) Haha idd. lachen die Bumperkleef.
  Maar wist je al wel van Unhinged? Dan ook zeker een mustsee. Misschien dat het alleen maar serieuzer lijkt omdat het een Amerikaanse uitvoering is van bijna hetzelfde verhaal.
  https://filmkrant.nl/opinie/unhinged-versus-bumperkleef/