Gamersnet Podcast #134 | Wat is BioWare aan het doen?!

Het weekend is weer begonnen en dus is het tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast. Salim en Peter schuiven aan en bespreken hun gespeelde games, waaronder Assassin’s Creed Valhalla, Mario Party, Animal Crossing en Black Ops Cold War. Ook wordt er gesproken over de Nintendo Switch Joy-Con-problemen en vragen de heren zich af waar BioWare in godsnaam mee bezig is. Tot slotte nemen we natuurlijk ook de Game Awards door. Genoeg te beluisteren dus!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! De teller staat nu op:

39

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren