Nieuwe Perfect Dark in de maak

Tijdens de Game Awards is aangekondigd dat er inderdaad een nieuwe game in het Perfect Dark-universum in ontwikkeling is. Voor de mensen die het niet weten; Perfect Dark was nogal een ding, omdat het van de makers was van GoldenEye 007 op de Nintendo 64. Voor de mensen die het niet weten; GoldenEye 007 was nogal een ding.

Niet Rare, maar The Initiative; een Xbox Game Studios-studio, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en in onderstaande trailer krijgen we een glimp van de wereld te zien. Nadat de aarde zich tegen de mensheid keerde zijn er bedrijven opgestaan die een oplossing leken te hebben voor alle rampen die voltrokken zijn. Dat kan natuurlijk niet goed zijn en dus gaat Joanna Dark op onderzoek uit.

De ontwikkeling is nog in een vroeg stadium en dus lijkt een releasedatum nog ver weg. The Initiative is al even bezig om een superteam op te bouwen; ze hebben mensen aangetrokken die eerder werkten bij Infinity Ward en Naughty Dog. Ben je blij met dit nieuws? Laat het vooral weten in de reacties.

Meer Perfect Dark

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren