Pas op: Cyberpunk 2077 is uitgelekt

Hoewel Cyberpunk 2077 al lange tijd goud is en als deze niet was uitgesteld, was de game van Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red al te spelen. Toch lijkt dat laatste nu het geval te zijn.

Cyberpunk 2077 wordt momenteel namelijk al verscheept naar diverse warenhuizen zoals die van Amazon. Normaal gesproken zou dat natuurlijk niet een probleem moeten zijn, totdat de game gestolen wordt of dat personeel er zelfs al mee naar huis gaan om de game te spelen.

Inmiddels zijn dan ook de eerste beelden al opgedoken van Cyberpunk 2077. Al stel het in eerste instantie vrij weinig voor; een video van twintig minuten waarin alleen een beetje wordt laten zien van de eerste vijf minuten van het spel. Toch is het zeer aannemelijk dat binnen de kortste keren steeds meer gameplayvideo’s naar buiten gaan lekken.

De beelden in kwestie worden daarentegen ook weer snel offline gehaald door CD Projekt Red, die al deze video’s zo snel mogelijk in de kiem wil smoren. Toch betekent dat zeker niet dat je daardoor veilig bent van de welbekende spoilers, zoals ook het geval was met The Last of Us Part 2.

Let dus dan ook goed op de eerstvolgende keer dat je Cyberpunk 2077 op het internet zoekt, het kan je zomaar spoilers opleveren die je liever niet had willen zien.

  1.   
    JohnnieBoy's avatar

    Dank voor de info. Kreeg een uur of wat geleden al zo’n voorgestelde video. Blij toe dat ik niet gekeken heb.