Gratis games voor iedereen! Met een PS5… En PS Plus…

Mensen die vandaag of binnenkort een PlayStation 5 in huis hebben kunnen gelukkig al direct aan de slag met een groot aantal games. Tenminste, als je ook een abonnement op PlayStation Plus hebt. De zogenaamde PS Plus Collection laat je oudere games gratis en voor niks spelen op je nieuwe console. Onderstaande games zijn sowieso beschikbaar, maar het is goed mogelijk dat deze lijst later nog wordt aangevuld.

Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s End
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7

Let wel, de PS Plus Collection is alleen voor bezitters van een PS5, heb je nog een PlayStation 4, dan mag je bovenstaande lijst vergeten, of er geld voor neertellen.

 1.   
  Drazo's avatar

  Gratis? Niks is gratis , ik betaal 9 euro per maand om dit te mogen spelen.
  Sony ziet dat de gamepass ontzettend populair is. We betalen voor ps plus voor enkel online en 2 (vaak zeer goedkope) ps4 games. Microsoft daarentegen geeft voor dezelfde prijs , Gold , EA play +gamepass.
  Sony waande zich onaantastbaar maar sinds de invoering van de gamepass is de PSNow prijs met 50% verlaagd. 80 procent van deze collectie heeft elk ps4 bezitter al door ps plus zelf of al jaren geleden gekocht.
  Useless collectie

 2.   
  Petor's avatar

  @Drazo: Daarom het grapje in de titel…

 3.   
  Drazo's avatar

  @Petor: Ooh mijn excuses. Komt gewoon omdat Sony te gierig is geworden.

 4.   
  xmOhChickx's avatar

  @Drazo: Ik ben het helemaal eens met deze reactie!

  Wij hebben zelf nu ook al een behoorlijke lange tijd PS+ (sowieso zeker langer dan 2 jaar) en het is ‘echt’ om te janke aan wat je er uiteindelijk daadwerkelijk aan hebt, vooral gekeken naar de laatste paar maanden.. Zeker wanneer je inderdaad kijkt naar wat ze allemaal krijgen bij Windows met die gamepass en alle extra’s steeds, in tegenstelling tot de Xbox spelers dus, is het gewoon erg bagger voor ons als PlayStation spelers qua (zeker) dit betreft -.- Die gratis games is wel het minste wat Sony kan doen!