Assassin’s Creed Valhalla doorklieft record van Odyssey

Assassin’s Creed Valhalla kent een bijzonder goede start. Ubisoft laat weten dat het aantal spelers op de eerste dag twee keer zo hoog is als het record van Assassin’s Creed Odyssey uit 2018. De uitgever verwacht nog wel meer successen als mensen de game tegelijk kopen met hun nieuwe PS5 of Xbox Series X/S.

Ubisoft maakte geen specifieke aantallen bekend. Het succes van Valhalla lijkt in elk geval goed te verklaren. Het is de eerste mainline Assassin’s Creed die ook lanceert via het Ubisoft Plus abonnement (voorheen Uplay Plus). Daarnaast is de game ook op meer platformen beschikbaar dan alle voorgaande Assassin’s Creed games. Assassin’s Creed Valhalla is speelbaar op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia en Amazon Luna.

Benieuwd naar meer details omtrent Assasin’s Creed Valhalla? Check dan snel onze unboxing video van het perspakket en doe mee met de toffe prijsvraag. Benieuwd naar ons cijfer voor Valhalla? Lees dan onze uitgebreide review!

 

  1.   
    RLXTR's avatar

    Zou het ook niet zo zijn dat met Oddysee mensen weer wat vertrouwen in Assains Creed hebben gekregen waardoor ze Valhalla wel op de release durven te kopen?