Verkoopcijfers Ghost of Tsushima rijzen de (wok)pan uit

Sony laat weten dat er inmiddels 5 miljoen exemplaren van Ghost of Tsushima zijn verkocht. Voor een nieuwe IP is dit een sterk begin, maar geheel onverwacht is het nieuws niet. Binnen drie dagen na de launch werden er maar liefst 2.4 miljoen exemplaren verkocht.

Mocht je de game nog niet gespeeld hebben, dan raden wij onze review aan. Bovendien is de game een stuk soepeler te spelen op de PlayStation 5.

 1.   
  Papachico's avatar

  Miss dat ik em later voor een prikkie koop. Wil em eigenlijk nog wel Plat halen maar heb em verkocht voor een andere game. T enige dat ik nog moet doen zijn de sidequests maar als je enkel dat nog moet doen is t spel best suf. De game is goed qua story en combat maar wanneer je de mongrols hebt verslagen blijft er weinig fun over.

 2.   
  RLXTR's avatar

  Volkomen terecht. Wat een geweldige game!
  “Bovendien is de game een stuk soepeler te spelen op de PlayStation 5.” Ik speel hem op een ps4 slim en heb nog geen seconde het idee gehad dat er iets niet soepel loopt. Ook aan laadtijden heb ik me nog geen moment gestoord. Natuurlijk zal elke ps4 game naar verwachting soepeler lopen op de ps5. Die laatste zin is wat mij betreft dus heel generiek en je zou er ieder artikel over een ps4 game wel mee af kunnen sluiten. Ghost of Tsushima is naar mijn mening een game die je een nagenoeg perfecte ervaring voorschoteld.