Externe SSD voorlopig niet mogelijk op PlayStation 5

De PlayStation 5 is straks uitgerust met met een 825GB SSD, maar het het groeien van games, zullen veel mensen graag een kaartje willen bij prikken. Dat zal voorlopig nog niet mogelijk zijn. Dat laat Sony weten in gesprek met The Verge. Het zal mogelijk worden na een update die in de toekomst zal worden toegepast, maar wanneer deze patch verschijnt is nog niet bekend.

Wel is het mogelijk om via een USB 3.0 HDD games over te zetten naar de PS5. De PlayStation 5 verschijnt op 19 november in Nederland en als je het apparaat wilt zien, gelukkig hebben wij een unboxing voor je klaar staan!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jeetje Sony!
  Dus nadit teleurgestelde nieuws hebben we ook nog eens dat de dualsense controller max 3uur heeft voordat je het weer op moet laden én dat de Playstation 5 in vergeleken met de Xbox S (nog geen) geen quick resume feature heeft.

  Ze laten wel wat steken vallen zeg.

 2.   
  Hukertoo97's avatar

  Was te verwachten, Sony had zelf externe ssd’s moeten gaan maken want alles wat er nu op de markt verkrijgbaar is is niet snel genoeg vergeleken de interne ssd van de ps5. Een update gaat dat ook niet fixen, zeker niet voor games als ratchet and clank die die hoge snelheden echt nodig hebben om normaal te functioneren.