Battlefield 6 verschijnt eind 2021

Het leek de normaalste zaak van de wereld: om het jaar verschijnt een nieuwe Battlefield. Na het verschijnen van het vijfde deel in 2018 wachten we nu alweer twee jaar op een vervolg. Electronic Arts heeft een telefoontje gehad met aandeelhouders en het volgende laten weten:

“DICE is creating our next Battlefield game with never-before-seen scale. The technical advancements of the new consoles are allowing the team to deliver a truly next-gen vision for the franchise. We have hands-on playtesting underway internally.”

Wat moet het toch heerlijk zijn om aandeelhouder bij EA te zijn, lekker in je eigen wereldje.

Een game met een schaal als nooit tevoren, met een échte visie voor de nieuwe generatie consoles!

Je vraagt je toch af hoe de rechterlijke uitspraak van de kansspelautoriteit is besproken…

We hebben als nooit tevoren verloren, Nederland gaat met een échte visie FUT sluiten, we gaan op een epische schaal in hoger beroep, maar we zullen dat verliezen als nooit tevoren!

Maar nee, dat is natuurlijk niet besproken. Overigens is ook gezegd dat Battlefield 6 in de vakantieperiode van 2021 moet verschijnen, samen met vijf andere nieuwe games. Eén van die games is een nieuwe Need for Speed van Criterion.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Op de consoles hebbenn we 64 players. Ik hoop dat het word opgeschroeft tot 250 of 200 max als de nieuwe mappen echt ZÓ groot worden!

    Battlefield 4 is nu tot op heden mijn ultieme fav, en ik heb er zoooveeel uur ij gestoken. Kan niet wachten op Battlefield 6!