Gamersnet Podcast #128 | Watch Dogs Holland pakt EA aan

Een dagje later dan je van ons gewend zijn, maar niet minder leuk, het is tijd voor de nieuwe Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven weer aan om hun week in games te bespreken, met onder andere Star Wars Squadrons en Jedi Fallen Order!

Ook wordt er uitgebreid gesproken over Peter zijn avonturen in Watch Dogs Legion en het nieuws dat de Kansspelautoriteit een belangrijke zaak tegen EA heeft gewonnen!

Gebruik deze week ook de Gamersnet Podcast Bingokaart!

Help ons hoger in de lijstje te komen door een Apple Podcast review achter te laten! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! De teller staat nu op:

29

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    RLXTR's avatar

    Het was weer een top aflevering!