Waren we maar influencers

Met 785 volgers op Instagram mag ik mezelf misschien de kleinste influencer van Nederland noemen, maar dat is in influencer-wereld natuurlijk te treurig voor woorden. Het gaat om bereik! Engagement! En bovenal, de vetste spullen toegestuurd krijgen! Xbox heeft een aantal Xbox Series X koelkasten verstuurd naar de mensen van belang. Denk daarbij aan influencer Justine Ezarik en hoe kan het ook anders: Snoop Dogg!

Het is natuurlijk allemaal bedoeld met een knipoog; toen de Xbox Series X werd aangekondigd werd het apparaat vaak een koelkast genoemd. Volgens Xbox General Manager of Games Marketing Aaron Greenberg is het de krachtigste en snelste koelkast ooit.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Oe… discussie over ‘influencers’ en het belang ervan. Heb je even? Een dag of 3…

  We leven verdomme in een tijd waarin mensen een half omgekochte nitwit meer vertrouwen dan gedegen journalisten met dito opleiding. Ga met ze in discussie gaan en de kaartenbak vol met excuses en drogredenen wordt opgetrokken.

 2.   
  Petor's avatar

  @BozeBever: Klopt 🙂

 3.   
  bambam1979's avatar

  @Petor: Wel jammer dat ze jou, toch wel een beetje de Nederlandse Snoop Dogg, geen Series X koelkast hebben gestuurd

 4.   
  Petor's avatar

  @bambam1979: Ik heb helemaal niks te klagen voor wat ik allemaal krijg hoor. Maar thanks niffo! :-p

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  Ach ja het is een koelkast. Gewoon reclame waar je zoveel mogelijk bereik mee wilt hebben. Logisch dat ze dit dan doen. Vind het belangrijker dat ze gewoon journalisten naar game-events sturen.

  En anders maar net zoals in de podcast werd besproken ook influencers worden. Het leek Salim wel een goed idee. De content is goed en met een vaste stijl en steeds groter bereik zou het moeten kunnen lukken als jullie er echt voor zouden gaan denk ik.

 6.   
  Hukertoo97's avatar

  @BozeBever:
  Dat hebben veel “journalisten” ook wel aan zichzelf te danken, dat ze niet meer serieus genomen worden.