Gamersnet Podcast #127 | Salim is Civilized

Je zaterdag is weer begonnen en dus is het tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven weer aan om hun week in gaming te bespreken. Zo zijn de heren aan de slag gegaan met Jedi: Fallen Order, Civilization 6, Star Wars Squadrons, Mario Kart Live Home Circuit en Warzone!

Ook het nieuws wordt besproken, met smerige marketingtrucjes van Riot games voor League of Legends!

En gebruik deze week ook de Gamersnet Podcast Bingokaart!

Help ons naar de 100 Apple Podcast reviews voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 35 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren