Britse Kentucky Fried Chicken verloot lelijkste Xbox-controller ter wereld

De Britse medemens heeft het zwaar vandaag de dag. Ze hebben een premier die lijkt op een docent van Harry Potter, ze staan op het punt om zich op brute wijze af te scheuren van de rest van Europa en hun culinaire trots is een ontbijt waar zelfs je hond voor bedankt. Als klap op de vuurpijl bewijst de Britse tak van Kentucky Fried Chicken dat over smaak wel degelijk valt te twisten.

Waar je in Amerika bij de Taco Bell nog kans kan maken op een Xbox Series X, gaat de Britse KFC zelfs zo ver dat je een heuse controller kunt winnen. En wat voor een! Een kunstwerk waarvan zelfs Dali zou zeggen dat hij het te abstract vindt. Een pareltje dat geschilderd lijkt door iemand die net zijn penseel uit de vetvijver met kipnuggets heeft moeten vissen. Aanschouw het Britse meesterwerk hieronder.

KFC Xbox Series X controller

Ben je net gewend aan het fastfood-design, dan valt op dat ze links onderaan ook nog eens een woordgrap hebben uitgehaald met hun eigen slogan. De controller is blijkbaar “finger clicking good”. Wat errug!

Het goede nieuws? We hebben nog altijd mooie beelden van de PS5 DualSense controller. En wees blij dat we met z’n allen aan deze kant van de Noordzee wonen.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Ugh dat is inderdaad niet zo`n mooi design.

 2.   
  tijn80's avatar

  Vette vingers na het spelen en in saus dopen

 3.   
  Zorroberner's avatar

  Vind het wel meevallen, tuurlijk hij valt op maar is toch ook wel lachen zo’n dergelijk uniek design.