Gamersnet Podcast #126 | Een diepe Valhallalyse

Het is weer zaterdag en dus is het weer tijd voor de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven weer aan om te spreken over de wondere wereld der games! Er is aan de slag gegaan met Star Wars Squadrons, Call of Duty Black Ops Cold War beta, Super Mario Galaxy en ook spreken de heren over The Boys, de geweldige serie op Amazon Prime!

Ook qua nieuws is het één en ander gebeurd, want Sega bestaat 60 jaar, PlayStation VR is te spelen op PS5, maar op een vreemde manier, er is een nieuwe uitgebreide trailer getoond van Assassin’s Creed Valhalla en Sony heeft de UI van de PS5 getoond! Genoeg om te bespreken dus!

En gebruik deze week ook de Gamersnet Podcast Bingokaart!

Help ons naar de 100 Apple Podcast reviews voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 20 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren