Next-gen versies Marvel’s Avengers doorgeschoven naar 2021

De PlayStation 5- en Xbox Series X/S-versies van Marvel’s Avengers gaan hun release in het jaar 2020 niet meer halen, aldus Square Enix. Om er zeker van te zijn dat de game de ervaring gaat bieden die het hoort te bieden, heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics meer tijd nodig. Hulk sad?

Dat de ontwikkelaar wat meer tijd neemt om de kreukels uit de next-gen versie te strijken, is misschien ook wel een goed ding. Hoewel Marvel’s Avengers bij lange na geen regelrechte schijtgame is, zijn de meningen rondom de huidige versie nogal verdeeld. De één vindt het een matig tot vrij vermakelijk avontuur, terwijl een ander (lees Amador) geen touw kan vastknopen aan de beslissingen die gaandeweg zijn gemaakt.

Nu blijkt dus maar dat de myriaden klaagzangen niet op dovemans oren zijn gevallen, gezien men intussen ook al de nodige verbeteringen voor de huidige generatie heeft beloofd. Het is dus wel fijn dat er verder wordt gekeken dan de current-gen edities.

We’ve also made the decision to shift our PlayStation 5 and Xbox Series X|S launch to next year to ensure that we give our team the time to deliver a next-gen experience showcasing all that this game is meant to be. More details to come.

Wanneer Marvel’s Avengers voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S verschijnt, dat zal dus op een later moment uit de doeken worden gedaan. Volgens Square Enix kun je uiteraard gewoon de current-gen versie op je nieuwe console spelen, waarbij de framerate en laadtijden al een stuk beter zouden moeten zijn. Zodra de next-gen versie verschijnt, valt deze gratis te upgraden. Zo zo, gratis nog wel. Zijn we na het spelen van Marvel’s Avengers niet van je gewend, Squeenix…

Geen idee waar ik over aan het blaten ben? Lees hier Amadors snoeiharde review van Marvel’s Avengers op de PlayStation 4

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren