Double Fine brengt enkele LucasArts-klassiekers naar Game Pass

Wist je dat LucasArts meer heeft gedaan dan een hoop Star Wars-gelieerde handel uitpoepen alsof het een soort ‘Dark Side’ houtduif* is? Nou, bij deze. LucasArts heeft in de jaren ’90 namelijk ook enkele andere klassiekers op de markt gegooid, en drie van deze klassiekers worden nu door diens huidige eigenaar Double Fine naar Xbox Game Pass gewarped.

Het betreft hier de games Grim Fandango, Days of the Tentacle en Full Throttle, welke per 29 oktober aan de service van Microsoft zullen worden toegevoegd. Mocht je de grootste moeite hebben om me op mijn woord te geloven, zie hieronder het onomstotelijke bewijs.

Natuurlijk krijg je niet de polygoon- en pixelarme versies van toen op je bordje, maar de remasters die respectievelijk in 2015, 2016 en 2017 zijn verschenen. Je krijgt dus niet alleen enkele kekke klassiekers zonder aanvullende kosten aangeboden, maar je krijgt ze ook nog eens in geremasterde vorm. Dubbel fijn!

*FYI, een houtduif dropt jaarlijks voor zo’n 14 kilo aan schijt uit diens cloaca, wat voor zo’n klein kutbeest best veel is, vooral als hiervan in één nacht een kwart op mijn auto wordt gekwakt!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren