Gamersnet Podcast #125 | Salim leert strategisch denken

De Gamersnet Podcast wordt deze week mede mogelijk gemaakt voor 2K Games en Borderlands 3!

Het is weer jouw favoriete dag, want de nieuwe Gamersnet Podcast is hier! Salim en Peter schuiven aan en bespreken natuurlijk hun geweldige week! Er wordt natuurlijk gesproken over hun gespeelde games als Super Mario Galaxy, Ghost of Tsushima, Inside, Star Wars Squadrons en Call of Duty Warzone!

Salim is gestart met Civilization 6, omdat hij graag de wereld van strategiegames wilde ontdekken. Ook is de PlayStation 5 in alle glorie getoond, het wijzigen van de Dualsense-knoppen voor Japan en nog veel meer!

Help ons naar de 100 Apple Podcast reviews voor 2021! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten lang, waarin Peter zingt!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren