Gratis Pikmin 3 Deluxe demo te downloaden

Het is nog maar drie weekjes wachten totdat we weer aan de slag mogen met onze favoriete half plant/half dier-wezentjes. Tijdens een Nintendo Treehouse Live-evenement liet Nintendo al wat eerste beelden van de titel zien. Tevens werd duidelijk dat er een gratis demo van de game te downloaden is via de eShop.

Om alweer helemaal in de stemming te komen met de Pikmin is het nu mogelijk om de gratis demo binnen te halen. De demo is niet alleen een leuk opwarmertje. Je kan ook iets verdienen met de demo. Wanneer je in de demo de eindbaas verslaat en vervolgens op 30 oktober de game koopt, word je save-data overgebracht naar de volledige game en unlock je een nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd ‘Ultra Spicy’. Deze spelstand is alleen weggelegd voor de echte Pikmin die-hards. Op deze moeilijkheidsgraad mag je maximaal 60 Pikmin-vriendjes bij je hebben, in plaats van de reguliere 100.

Op 30 oktober word Pikmin 3 Deluxe uitgebracht. Alle dlc van Pikmin 3 is terug te vinden in de deze deluxe-editie. Ook is de volledige verhaal-modus speelbaar in co-op en bovendien zijn er nieuwe side missies.

Houd GN omstreeks de releasedatum in de gaten om de review te checken!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren